Home > Twain Source > Unable To Select Twain Source Canon Lide 20

Unable To Select Twain Source Canon Lide 20

Contents

apparently an Oracle XE installations messed my path. Many, many thanks! I then followed Amanda's instructions and it worked perfect. Krish - Monday, August 13, 2012 2:13:45 AM thanks, thanks, thanks. navigate here

Thank you. Saved me buying a new scanner. Firstly, thanks in advance for any help received. Your fix worked like a charm.

Unable To Open Twain Source Canoscan Lide 25

Mike - Monday, October 22, 2012 10:38:31 AM Thank you so much! My beloved Canon LiDE 25 are reunited once more :) ==== Sharada Prasad - Friday, June 21, 2013 12:19:08 AM Worked well. What can I do? Thank u so much Otto - Tuesday, December 6, 2011 10:57:58 AM Thank you very very much!

Today I didn't have my wife's laptop to use my scanner and didn't have a choice but to find a solution. Loading... Working... Unable To Select Twain Source Canoscan Scanner Windows 7 Kathrybn Kathryn January 13th, 2016 at 01:42 | #11 Reply | Quote Hi Xu, Just to let you know, somehow or other I HAVE fixed the problem!

Then found your posting - what a hero! Canoscan Unable To Select Twain Source Fix God Bless! Thank you VERY much indeed. I was on the phone with Canon support for over an HOUR, and they did not know this.

The folder name is lide60vst6411111a_64en. 2) Plug in your scanner. Unable To Open Twain Source Please Check Connection Then Restart Toolbox A very big thank you goes out to you from Sweden! //Mikael Mikael - Thursday, September 5, 2013 2:40:27 AM Great, worked just fine. I've had this scanner for a couple of years - and encountered this problem for the first time today (of course, when I needed it to work urgently). Thank you in anticipation!

Canoscan Unable To Select Twain Source Fix

Tuesday, May 27, 2014 7:20 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote i know it's been years, but i had this problem and by mistake, i didn't add the The description says its for W7 64 but if one tries downloading the driver serprately it is only for 32 bit. Unable To Open Twain Source Canoscan Lide 25 It tells me that "Release the lock switch, detach I/F cable and reconnect. Unable To Select Twain Source Windows 10 I used CanoScan Toolbox 5.0.1.1 and ScanGear CS driver 12.11 from Canon's website.

Read more ... http://mixtecadigital.com/twain-source/unable-to-select-twain-source-canon-lide-60.html http://weblogs.asp.net/jeffwids/archive/2009/11/02/canon-scanner-unable-to-open-twain-source.aspx?CommentPosted=true#commentmessage Like this:Like Loading... IT WORKED! When I open the CanoScan toolbox, and try to scan, it says "unable to select TWAIN source."  I have tried the troubleshooter, downloaded the driver and the entire CanoScan program (for Unable To Select Twain Source Windows 8

I was fighting with this bothersome problem for years. Thanks a lot ! But what I don't understand is, why it suddenly got this point. http://mixtecadigital.com/twain-source/unable-to-select-twain-source-canon-lide-110.html Huge help!!!!

Good sharing! Twain Source Download Titepoupiote Wew 2,500 views 3:33 Canon Wireless Photo Printer, Copier and Scanner - Duration: 15:23. Phillip King - Monday, February 6, 2012 4:39:00 AM Thanks for posting this!

Added the folder to the system path and it started working again.

First: The driver ScanGear CS v7.0.3.1a did work all the time (I could hear and see it when information was exchanged with the scanner and the scanner started up). somites - Monday, June 11, 2012 2:18:19 PM Fantastic straight forward information! Due to the wide range of apps that seem to mess up the path settings I wonder if its a windows bug or if the canon install doesn't format it correctly Unable To Open Twain Source Canoscan Lide 500f Thanks for helping Ray Jones - Monday, February 14, 2011 4:49:22 PM Thanks you so much for the tip.

Sign in to report inappropriate content. It really works! Thanks a lot for the trick. weblink The problem had NOT occured on a different computer running an identical OS (XP SP3), but with older hardware.

Much appreciated and saved me the hassle of the usual uninstall / reinstall / repeat cycle! Bugsy - Saturday, August 24, 2013 12:57:59 PM Worked like a champ. i can't find any infomation about the problem in Chinese! Running a 4400F under Win7 32bit.

I am running Windows server 8 R2 . Thanks. It really worked on my PC. Don't know how the environment variable got changed.

Some time ago I downloaded CanoscanToolbox4.932en_win7-Vista-xp.exe from Canon site. Modified the path variable, but still getting the error. This fixed my issue too on WinXP SP3 for Lide 600F. Thank You!

Thanks a lot. Brian Savvas - Thursday, February 3, 2011 12:36:39 AM This is simply awesome. IT WORKED!